Re-Loaded Training 8 t/m 10 december ’23

Ken jij dat ook?

  • Dat je van je eigen gedrag baalt?
  • Dat je vindt dat de ander maar eens moeten veranderen?
  • Dat mensen jou op een verkeerde manier benaderen of behandelen?
  • Dat je denkt: Maar ze kennen mij helemaal niet?

De Re-Loaded Training is een ontmoeting in een veilige omgeving met jouw eigen realiteit. Een realiteit die je confronterend kunt ervaren en die je ook nieuwe mogelijkheden kan geven. Dat laatste is helemaal aan jou!

Door oefeningen en situaties die je ook in je eigen leven dagelijks tegenkomt te evalueren, krijg je kansen om je ‘(vaak onbewuste) overtuigingen’ te ontdekken. Je overtuigingen sturen jou namelijk aan. Je overtuigingen – vanuit het heden en verleden – regeren hoe dan ook je emoties en de daaraan verbonden acties. Dat is, zolang jij dat toelaat.

In de Re-Loaded Training krijg je kansen om je overtuigingen onder ogen te zien. Èn als je wilt kun je ontdekken, wat een voor jou nieuwe overtuiging jou zou kunnen opleveren.

Velen zijn je voorgegaan en hebben dagelijks baat bij deze training omdat het hen meer vrijheid en mogelijkheden geeft.

Een gelegenheid die je wordt aangeboden. Wat denk je? Wat voel je? Wat doe je dan meestal?

Veel gehoorde opmerkingen
over deze training:

Ik wou dat ik deze training eerder had gedaan!

Ik wou dat ik deze training had gedaan toen ik 20 was, want dan had mijn leven er anders uit gezien.

Beter laat ontdekt dan niet ontdekt.

Pas toen ik thuis was na de training gingen de kwartjes vallen en gelukkig was daar de coaching nog.