Geïnteresseerd in sponsoring?

Klik hier voor meer info

Afbeelding

Uit de Toren van Twenterand vr 24 november 2023

De Stichting Mikolo Ny Ania in Madagaskar heeft steun gezocht in Nederland bij stichting Project Madagaskar uit Den Ham voor de realisering van een kansrijk project in Madagaskar. Project Madagaskar wil graag meehelpen en vraagt daarvoor ook uw steun. Een aantal kerken, scholen, bedrijven en andere partners hebben zich inmiddels al achter het project geschaard en ook een aantal internationale vrijwilligersorganisatie zoals Youth With A Mission (YWAM), in Nederland bekend onder de naam Jeugd Met Een Opdracht. De afdeling in Twente, YWAM Discovery maakt regelmatig reizen naar Madagaskar en is nauw betrokken bij de bestuurswerkzaamheden in de vorm van advies en ervaring.

De stichting Mikolo Ny Aina heeft namelijk van de overheid te horen gekregen dat ze moeten verhuizen naar een groter terrein van minimaal 5000 m2. Dit kan de stichting met de huidig grondprijs van circan 50 euro per m2 niet zelfstandig opbrengen en de overheid in Madagaskar heeft er geen geld voor over.

“Voor onze kinderen is onderwijs krijgen de gewoonste zaak van de wereld. Onderwijs heeft onze samenleving gebouwd en ontwikkeld… Lees meer